Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
29.07.2022 u 11:43
0

„OD PONEDELJKA PRVI PUT OD 2008. GODINE NEĆU IMATI ŠTA DA RADIM“: Ivica Dačić otkrio detalje dogovora sa Vučićem, spomenuo i novu VLADU!

Predsednik Socijalističke partije Srbije i predsednik Skupštine Srbije – Ivica Dačić  izjavio je danas da je još rano da se govori o kadrovskim rešenjima za buduću vladu, a da je dogovor sa predsednikom SrbijeAleksandrom Vučićem da predsednik Skupštine Srbije bude iz Srpske napredne stranke.

SASTANAK DAČIĆA I ČEN BO Predsednik Skupštine Srbije nada se da će unapređenje saradnje sa Kinom biti prioritet i za naredni saziv

– To će biti odlučeno sutra. Ja od ponedeljka, prvi put od 2008. godine, neću imati šta da radim. Do sada sam uvek bio ministar ili premijer, a od ponedeljka ću biti samo šef poslaničke grupe SPS – a – rekao je Dačić tokom medijskog istupanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ističe da iz iskustva zna da kadrovska rešenja koja se pominju u medijima obično nisu ta koja će biti.

– Načelno smo razgovarali sa predsednikom Vučićem, ali nismo spominjali konkretna imena. To će biti tema budućih sastanaka, a sada smo pozitivno ocenili dosadašnju desetogodišnju saradnju i ocenili da je u interesu Srbije da je nastavimo – poručio je Dačić.

Dodaje da ne zna ni koja će biti njegova funkcija, da će četiri najveće liste na izborima imati potpredsednike Skupštine i da će biti izabran novi generalni sekretar.

Dačić kaže da mu je najteža funkcija koja je obavljao bila premijerska, ali da je važno koliko je čovek posvećen svom poslu. Smatra da će nova Vlada Srbije imati velike zadatke i da će joj biti potrebno političko jedinstvo.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter