Izvor: Tanjug
06.06.2022 u 21:01
0

ODGOVOR IZ KANCELARIJE ZA KIM Petar Petković NA BRUTALAN NAČIN poručio Vljosi Osmani da ne prisvaja srpsko nasleđe!

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković poručio je predsednici privremenih prištinskih institucija Vljosi Osmani povodom spota o „prirodnim lepotama i kulturno-istorijskom nasleđu“ tzv. Kosova koji je objavila, da su većina spomenika prikazanih u snimku deo srpskog nasleđa na KiM i da nijedan video to ne može da promeni.

„Pronađite svoje Vljosa Osmani, nemojte da prisvajate od nekoga drugoga. Većina spomenika koje pominjete su deo srpskog nasleđa na Kosovu i Metohiji i nijedan video to ne može da promeni. Bolje napravite film o kući Džafera Deve, to je vaše nasleđe!“, poručio je Petković na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osmani je prethovno danas na Tviteru objavila spot za koji je navela da prikazuje „prirodne lepote i kulturno-istorijsko nasleđe“ Kosova.

U spotu koji traje jedan minut vide se i jezero Gazivode, most Devet Jugovića, Terzijski most kod Ðakovice, Šar planina, Tvrđava Novo Brdo na kojoj je istaknuta zastava tzv. Kosova.

LAVROV OBJASNIO ZAŠTO JE PUTIN NAPRAVIO PARALELU IZMEĐU KOSOVA I DONBASA: On je to rekao isključivo da bi ukazao na apsolutno licemerje, dvoličnost i dvostruke standarde Zapada (VIDEO)

“Kosovo u jednom minutu. Ovaj video je putovanje kroz neke od naših najlepših prirodnih lepota, kulturno-istorijsko nasleđe i naše živahne gradove“, napsiala je Osmani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter