Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 20:09
0

OGLASIO SE PETAR PETKOVIĆ „Neverovatno da su mnogi potrčali da se izjasne protiv zahteva Srbije o povratku snaga bezbednosti na KiM, a da zahtev još nije ni upućen!“

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je da je neverovatno to što su mnogi požurili da se izjasne protiv slanja srpskih snaga bezbednosti na KiM, iako taj zahtev još nije upućen.

„Neverovatno da su mnogi potrčali da se izjasne protiv zahteva Srbije o povratku snaga bezbednosti na KiM, a da zahtev još nije ni upućen. Ali smo saznali da imamo više komandanata KFOR-a koji odlučuju o Rezoluciji 1244 – od zapadnih predstavnika do Viole fon Kramon i Rade Trajković“, napisao je Petković na svom Tviter nalogu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je najavio da će se u četvrtak održati sednica Vlade na kojoj treba da bude doneta odluka o upućivanju zahteva za odlazak pripadnika srpske vojske na KiM.

„NE GLEDAM ALBANCE KAO NEPRIJATELJE“ Brnabić smatra daje Kurti jednako poguban za njih kao i za Srbe (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter