Izvor: Happy BSC Portal
04.03.2024 u 20:59
3

ALJBIN KURTI SE NEĆE SMIRITI DOK IMA IJEDNOG SRBINA NA KIM: Sve potvrđuje današnje hapšenje

On je svoj mir pronašao u Mitrovici gde je godinama prodavao na lokalnoj pijaci, da bi danas bio uhapšen pod optužbama za navodno ratni zločin

„Aljbin Кurti i sprovodioci njegovog plana etničkog čišćenja Кosova i Metohije neće se smiriti dok god u našoj južnoj pokrajini ima ijednog Srbina, a to potvrđuje i današnje hapšenje Živorada N. u Кosovskoj Mitrovici, čoveka koji je zajedno sa mnogim stotinama Srba svojevremeno proteran iz Vučitrna.

On je svoj mir pronašao u Mitrovici gde je godinama prodavao na lokalnoj pijaci, da bi danas bio uhapšen pod optužbama za navodno ratni zločin.

Živoradu i ljudima poput njega izgleda ne može da se oprosti to što su, uprkos svim strahotama koje su on i njegovi sugrađani srpske nacionalnosti preživeli u Vučitrnu, odlučili da ostanu na Кosovu i Metohiji.

Na kraju će Кurti i njegovo inkvizitorsko pravosuđe za ratne zločine goniti i one koji nisu bili ni rođeni u vreme sukoba na Кosovu i Metohiji, jer u njegovim očima svi Srbi su zločinci i vredni progona samim tim što su pripadnici srpskog naroda.

Na desetine Srba u prošlosti su hapšeni zbog sumnje da su navodno počinili ratne zločince, da bi se nedugo zatim ispostavilo da su krivi samo zato što je neko bacio oko na njihovu imovinu ili zato što su nekada nekog pogledali popreko.

Ova vrsta pravnog linča i zastrašivanja ljudi ne događa se nigde u Evropi, osim na Кosovu i Metohiji, i ako neko misli da će Srbi, koji tamo opstaju uprkos svom nasilju i pritiscima Кurtijevog režima, napustiti pognute glave svoja ognjišta, ne poznaju Srbe.

Zahtevamo da međunarodna zajednica Srbima na Кosovu i Metohiji konačno počne da garantuje minimum ljudskih i građanskih prava i uslova za dostojanstven život, i da spreči zločince iz Prištine da bez dokaza hapse i maltretiraju ljude.

Кancelarija za Кosovo i Metohiju je uhapšenom Srbinu obezbedila advokata, i pružiće mu, kao što je to činila u sličnim slučajevima u prošlosti, svu neophodnu podršku i pomoć.“ rečeno je u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ALJBIN KURTI SE NEĆE SMIRITI DOK IMA IJEDNOG SRBINA NA KIM: Sve potvrđuje današnje hapšenje”

    • Šiptari viste Američki teroristi ,a znate šta Amerikanci rade sa svojim teroristima kada vas ne budu trebali pobiće vas kao pse lutalice i mi Srbi ćemo da pomognemo u šiptarskom nestanku ❕

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter