Izvor: Tanjug
15.12.2023 u 18:06
0

OPERATIVNI PLAN TZV KOSOVSKE POLICIJE: Očekujemo da veliki broj građana sa severa krene u nedelju u Rašku i Tutin

Zamenik komandira kosovske policije za Region sever, Veton Eljšani izjavio je danas da je zbog toga što se očekuje da veliki broj građana sa severa Kosova i Metohije krene na glasanje za parlamentarne izbore u Rašku i Tutin, policija pripremila operativni plan.

– Mi ćemo da napravimo operativni plan u smislu da pomognemo ljudima koji odlaze na glasanje, da im olakšamo i da sprečimo zadržavanja. Ako bude nekih problema mi možemo da reagujemo – rekao je Eljsani.

U NEDELJU SE SADI BOŽIĆNA PŠENICA: Donosi sreću i blagostanje, a evo na koji način da je zasejete ako želite plodnu 2024. godinu

Dalje je naveo da neće biti nekih posebnih kontrola saobraćaja, ali će kako je izjavio, policija reagovati kao i svaka druga policija, ukoliko dobiju informaciju da se nešto dešava ili se nešto planira.

Vanredni parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori 2023 održavaju se 17. decembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter