Izvor: Tanjug
31.05.2022 u 15:52
0

OŠTAR ODGOVOR PREDSEDNIKU HRVATSKE Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio da će Srbijom vladati onaj koga Srbija izabere!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću porukom da će Srbijom vladati onaj koga Srbija izabere i istakao da tu Milanovićeva zavist i žal što se nije mnogo pitao ni kao premijer, ni kao predsednik, ništa ne mogu da promene.

„Hrvatska jeste etnički najčistija država u Evropi i to ne može da promeni nijedna lična Milanovićeva uvreda, baš kao što ne može da promeni ni istinu da u Srbiji vlada demokratija u kojoj je narod jedini “gazda’, naveo je ministar Vulin i istakao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Srbija se za vreme Aleksandra Vučića razvila, ojačala, pa i vojno osnažila. Raduje me što Milanović Srbiju smatra bezopasnom, ali ne zato što je Hrvatska jaka, već zato što je u okviru NATO pakta, pa svoju snagu traži u tuđoj“.

Vojno neutralna Srbija, naveo je ministar Vulin, snagu traži samo u sebi, a predsednik Vučić ima ogromnu političku moć zato što ima ogromno poverenje građana Srbije.

SKANDALOZNA IZJAVA BIVŠEG HRVATSKOG MINISTRA Izbeglice u koloni bile su kolateralne žrtve, bilo ih je manje nego u Iraku i Avganistanu!

„A biti podržan od velike većine svog naroda i vladati u skladu sa takvom podrškom je suština demokratije. Srbijom će vladati onaj koga Srbija izabere i tu Milanovićeva zavist i žal što se nije mnogo pitao ni kao premijer, ni kao predsednik, ništa ne mogu da promene“, poručio je ministar Vulin.

Ministar je, navodi se u saopštenju njegovog kabineta, to izjavio komentarišući „laži i uvrede koje je predsednik Hrvatske izneo na račun Srbije, predsednika Vučića i premijerke Brnabić“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter