Izvor: Tanjug
31.05.2022 u 16:59
0

MINISTAR SELAKOVIĆ POŽELEO SREĆU PREDSEDNIKU Uveren sam da će predsednik Vučić i nadalje biti najčvršći borac za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa!

U ime Ministarstva spoljnih poslova Srbije i u svoje lično ime šef srpske diplomatije Nikola Selaković poželeo je predsedniku Republike Aleksandru Vučiću srećan početak novog mandata.

On je uveren da će godine pred nama, iako će nesumnjivo biti bremenite izazovima, biti i godine uspeha i snaženja naše države.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Srbija ima sreću da su građani umeli da prepoznaju koliko je važno da se, u trenucima kada čitav svet klizi u nestabilnost i krizu čije razmere i dalje nije moguće u potpunosti sagledati, na čelu zemlje nalazi snažan i nepokolebljiv državnik, spreman i voljan da se do poslednjih atoma snage bori za naše pravo na suverenost u odlučivanju, slobodu i nezavisnost. Uveren sam da će predsednik Vučić i nadalje biti najčvršći borac za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa, i da će svojom radnom etikom nastaviti da bude inspiracija čitavom državnom aparatu“, naveo je Selaković.

VUČIĆ NAKON POLAGANJA ZAKLETVE: Moja dužnost je briga za Srbiju i dobrobit njenih građana (VIDEO)

Dodao je da Srbija nije velika ni teritorijom ni brojem stanovnika, ali da u našem regionu nema ni veće zemlje ni većeg naroda i da će zato u godinama pred nama „oči čitavog srpskog roda biti uperene u predsednika Vučića kao nosioca i pokretača državnog i nacionalnog preporoda i pouzdanog brodara u nemirnim vremenima“.

„Spoljna politika naše zemlje biće i u narednim godinama vođena strateškim pravcem koji je definisao predsednik Vučić, a čitav sistem Ministarstva spoljnih poslova biće, kao i do sada, deo zajedničkog napora da Srbija u međunarodnim okvirima bude prepoznata kao ekonomski i demokratski napredna zemlja, kredibilan partner i generator pozitivnih procesa u regionu“, naveo je Selaković.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter