Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 11:38
0

OTVOREN „OTVORENI BALKAN“: Započeo sastanak trojice lidera!

U gradskoj skupštini grada Bardolini počeo je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Vlade Albanije Edijem Ramom i predsednikom Vlade Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim

Sastanak se održava u okviru inicijative Otvoreni Balkan i to je prvi put da je susret u tom formatu održava van granica Zapadnog Balkana.

Do gradske kuće Vučić, Rama i Kovačevski su došli peške i prošetali pored jezera.

NA JEZERU GARDA SAMIT OTVORENOG BALKANA: Predsednik Vučić sa Ramom i Kovačevskim o postignutim rezultatima!

Posle sastanka, trojica lidera održaće zajedničku konferenciju, a očekuje se da će glavna tema sastanka biti dosadašnji postignuti rezultati u okviru inicijative, ali i naredni planovi koji bi trebalo da olakšaju život građanima i privrednicima regiona.

Poslednji susret u okviru Otvorenog Balkana održan je krajem prošle godine u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter