Izvor: Happy BSC
05.01.2022 u 15:43
0

PAUNOVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Napadi Albanaca su jeftini politički poeni! Smeta im svaki uspeh Srba i Srbije!

 Smatra se da je ova godina ključna i  prelomna  po pitanju Kosova i Metohije.

Napadi na Srbe su svakodnevni. Sila se demonstrira iz Prištine uz punu podršku zapadnih moćnika. 

Šta za nas predstavljaju ovi pritisci i kako će se Srbija izboriti sa mnogobrojnim problemima rekli su nam gosti emisije „Posle ručka“, Milica Đurđević Stamenkovski-  stranka „Zavetnici“, 

Zoran Anđelković-predsednik privremenog izvršnog veća AP Kosova i Snežana Paunović-narodni poslanik. 

 Nekadašnja ministarke spoljnih poslova tzv Kosova  i ambasadorske u SAD Vljore Čitaku brutalno je napala Novaka Đokovića na tviteru i nazvala ga je životinjom. Povodom ovog nemilog događaja, narodna poslanica Snežana Paunović je rekla: 

– Marko Đurić je reagovao na besmisleni tvit Albanke koja je vređala Novaka Đokovića na jedan brutalan način. Opravdan je kompleks Albanaca prema Novaku Đokoviću. On je rođen u Zvečanu, i trebalo bi da budu ponosni na tu činjenicu. Oni crpe mržnju atipičnu za čoveka. To je politički profit za poluobrazovane ljude sa KiM. Vokabular koji koriste govori više o njima. Svaki uspeh Srbije smeta. Oni nas vide kao robu za trgovinu. Nema iznenađenja i po meni to nije ni uvreda jer znam od koga dolazi. Mislim da ne bi trebalo da im dajemo na važnosti. Oni traže svoj politički prostor. 

O novim napadima na Srbe

-Napad na Srbe postaje svakodnevica, više nije ni vest. Na svakodnevnom nivou se preti Srbima. Ono što me brine je činjenica da nema osude od onih koji bi trebalo da garantuju stabilnost i mir. Nemački ambasador tvrdi da Srbija treba da prizna Kosovo kako bi se normalizovali odnosi Srbije i Kosova.  Normalizacija kao termin se koristi kada je reč o dve suverene države.  Ovde su uvek kooordinisane aktivnosti i uvek im je meta Srbija i ne treba da nas čudi što se na svakodnevnom nivou sprovodi albanski cilj, a to je etnički čisto Kosovo-rekla je Milica Đurđević Stamenkovski. 

O energetskoj krizi na KiM

– Vlada Kosova i Metohije se hvali, ali Albanija nema dovoljno struje i to je činjenica.  Albanci su uvozili struju do sada. Ne verujem da mogu da pomažu Kosovu i Metohiji. Tačno je da je napravljen energetski savez između Albanije i Kosova. Struja dolazi iz inostranstva, preko Albanije na KiM. To nije dugoročno rešenje.  To je njihova stvar šta će sa strujom da rade-rekao je Anđelković. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter