Izvor: HAPPY BSC
16.01.2023 u 11:38
0

PET GODINA OD UBISTVA IVANOVIĆA: Održan pomen u Aleji zaslužnih građana, poštovaoci Oliveru odali počast i u Severnoj Mitrovici (FOTO)

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju održan je pomen Oliveru Ivanoviću.

Pomenu su prisustvovali članovi porodice i prijatelji, sestra i brat Olivera Ivanovića, Nataša Ivanović Ilić i Miroslav Ivanović.

PET GODINA OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Predsednik Vučić prisustvovao održavanju pomena u Hramu Svetog Save

Ranije danas i u Hramu Svetog Save održan je pomen povodom pet godina od ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative „Srbija, demokratija i pravda“, kojem su prisustvovali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

Počast nastradalom i nikada prežaljenom Oliveru Ivanoviću odali su i prijatelji i poštovaoci u Severnoj Mitrovici.

printscreen/Kosovo online

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Građani severne Mitrovice okupili su se jutros tačno u 8.15 časova u vreme ubistva Olivera Ivanovića, tom prilikom upalili su sveće i minutom ćutanja odali počast i iskazali zahvalnost za sve ono što je, kako kažu, Oliver učinio za građane severa Kosova i Metohije, ali i za one na jugu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter