Izvor: BSC Happy
05.03.2023 u 19:04
0

PETKOVIĆ PORUČIO BESLJIMIJU: „Beograd je spreman za normalizaciju odnosa sa Prištinom, ali nikada neće priznati tzv. Kosovo“

Predstavnik privremenih institucija samouprave u Prištini Besnik Bislimi potpuno pogrešno i zlonamerno interpretira spremnost Beograda na dijalog sa Prištinom kao nekakvu spremnost Srbije da prizna takozvano „Kosovo“, poručio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

-Beograd jeste opredeljen za normalizaciju odnosa sa Prištinom i stvaranje stabilnog okruženja za ekonomski razvoj čitavog regiona, međutim Beograd nikada neće priznati tzv. „Kosovo“ i njegov jednostrani i protivpravni akt otcepljenja i nikada se neće saglasiti sa članstvom tzv. „Kosova“ u UN.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU ZA NAMA: „Srbija nastavlja da se bori“ (VIDEO)

Bislimi, inače nadaleko poznat po sklonosti da ne govori istinu, nastoji da lažima izmami promenu stava država koje ne priznaju tzv. „Kosovo“, pokušavajući da im proda rog za sveću i zaboravljajući da te države se pre svega rukovode sopstvenim interesima, a ne interesima i snovima Prištine.

Umesto što u inostranstvu traži podršku za seperatističke ambicije Prištine, Bislimi bi trebalo da se, zajedno sa svojim šefom Kurtijem, posveti redefinisanju svoje šovinističke politike i okrene formiranju Zajednice srpskih opština, i to bi, da su im namere imalo dobre, trenutno trebalo da im bude jedina preokupacija.

PREDSEDNIK PORUČUJE IZ KATARA: „Notorna je laž da je Srbija prodala ijedan metak, komad oružja ili oruđa Ukrajini i Rusiji, kako vas nije sram!?“

Došlo je vreme kada politički lideri u Prištini nemaju više prostora za prazne tirade o demokratiji i nezavisnosti, jer čak i njihovi najveći zapadni sponzori shvataju da je reč o nekredibilnim i neodgovornim ljudima.

Sama činjenica da, moljakajući za promenu stava pojedinih država nepriznavača, Kurti i Bisljimi zloupotrebljavaju dijalog o normalizaciji odnosa da bi suštinski dodatno destabilizovali region, ali i da bi pokazali koliko su im namere maligne i neiskrene- poručio je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter