Izvor: BSC Happy
05.03.2023 u 18:29
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU ZA NAMA: „Srbija nastavlja da se bori“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagram stranici „buducnostsrbijeav“ u kome su sumirana najvažnija dešavanja u protekloj nedelji.

PREDSEDNIK PORUČUJE IZ KATARA: „Notorna je laž da je Srbija prodala ijedan metak, komad oružja ili oruđa Ukrajini i Rusiji, kako vas nije sram!?“

-Brojni telefonski razgovori, susreti i intenzivne komunikacije sa najvišim zvaničnicima Evrope i sveta, obeležili su ovu zaista napornu radnu nedelju.

Srbija nastavlja da se bori za sebe i svoje mesto među razvijenim zemljama – od EU smo dobili grant od preko 600 miliona evra, koji će još bolje povezati velike gradove u Srbiji sa Evropom i svetom i podići standarde u našem železničkom prevozu, dok sam sa emirom Al-Tanijem, vladarom Katara, razgovarao o novim velikim investicijama i mogućnostima za strateško partnerstvo, koje bi dalo ne samo poseban pečat našim prijateljskim odnosima, već i dodatni zamah rastu Srbije-napisao ne predsednik u opisu video snimka.

 

;

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter