Izvor: Tanjug
19.11.2022 u 18:42
0

Petković poslao jasnu poruku povodom sramne presude Srbinu na KiM: Ugnjetavanje Srba za koje nema pravde!

 Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković istakao je večeras, povodom presude Srbinu iz pokrajine od tri meseca uslovnog zatvora zbog ispisivanja grafita, da je reč o „ugnjetavanju Srba za koje nema pravde“.

„Surova istina o ugnjetavanju Srba za koje nema pravde! Dok vlasti u Prištini proganjaju maloletnu srpsku decu, gde su oni koji su na srpske ambulante, dečija igrališta, kuće ispisivali grafite terorističke UČK“, upitao je Petković u objavi na svom Tviter nalogu i istakao da za te otvorene pretnje niko nije odgovarao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je objavio i fotografije grafita sa ispisanim imenom tzv. UČK.


Sud u Gnjilanu osudio je na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora S.R. koji je bio optužen da je u septembru prošle godine, zajedno sa dvojicom maloletnika D.R i S.R, širio „etničku mržnju“, ispisujući grafite „Vitina je Srbija“, „Klokot Srbija“ kao i četiri slova „S“ na jednoj albanskoj kući, betonskim stubovima i trotoaru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter