Izvor: HappyBSC
31.01.2022 u 21:17
0

POČELA JE „ĆIRILICA“! DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Personalna promena ne menja globalnu politiku prema Srbiji!

Počela je „Ćirilica“. 

Gosti večerašnje emisije kod Milomira Marića su:  Dragan Marković Palma – lider „Jedinstvene Srbije“, Dejan Vuk Stanković – politički analitičar, Dejan Miletić – direktor Centra za proučavanje globalizacije i Dragoslav Bokan – reditelj. 

– Neki bi želeli da Srbija stane, pa kad dođu na vlast da je ponovo pokrenu – rekao je u uvodu Milomir Marić. 

Dragan Marković Palma, lider „Jedinstvene Srbije“ je rekao da je ipak na građanima Srbije i da oni neće dozvoliti da se ponovi srpska propast kakva je bila pre 2012. godine. 

– Koliko su bili dobri pokazalo se tako što se iz jedne partije koja se zvala Demokratska stranka izdelilo šest partija. Imamo očigledan primer oko njihovog predsedničkog kandidata Srbije. Za mene je neshvatljivo da je neko ko ima hrvatski pasoš kandidat za predsednika Srbije. On nije, niti će biti pravi predstavnik srpskog naroda. Ponošova ideologija ne postoji, postoji samo interes pojedinaca. Šta će oni da pričaju građanima Srbije? Da će asfaltirati 5 km više? Da će da vrate ono vreme koje je nekada bilo kada je u pitanju Vojska Srbije…

– Haški tribunal je napravljen samo da bi se sudilo Srbima. Bilo je žrtava na svim stranama u ratu, ali su samo Srbi odgovarali. Ovi koji sada žele da se vrate na vlast, oni bi uveli sada da svi oni koji negiraju genocid u Srebrenici budu uhapšeni.  Nema u njima ničega srpskog. Nigde ne možete da čujete njihov program. Građani Srbije, siguran sam, neće da naprave takvu grešku, iako se izmišljaju nove afere. 

– Personalna promena ne menja globalnu politiku prema Srbiji. U tome nisu uspeli i sada se bore da vrše veliki pritisak na Srbiju, jer misle da smo slabi kao pre. Sada smo ekonomski jaki i sve se promenilo – dodao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter