Izvor: tanjug
12.10.2021 u 19:19
0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio pismo predsedniku Češke Republike Milošu Zemanu sa najboljim željama za oporavak!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas predsedniku Češke Republike Milošu Zemanu pismo sa najboljim željama za oporavak, u kojem se, između ostalog, kaže:

– Poštovani predsedniče Zeman, dragi prijatelju nadam se da će Vas ovo moje pismo zateći u dobrom zdravlju, jer sam se veoma zabrinuo i rastužio na vest o Vašim zdravstvenim problemima. Primite moje najbolje želje za oporavak, jer ste oduvek bili neumoran i hrabar borac koji je vodio i dobio mnogo teških bitaka.

PROČITAJTE JOŠMINISTAR SELAKOVIĆ: Pokret nesvrstanih je u ovo doba svežiji i mlađi

– Nadam se da ćete izaći kao pobednik i iz ovog izazova i da ćemo imati mnoštvo novih prilika da zajedno uživamo u dobrom vinu i dugim, prijateljskim razgovorima- navodi se u pismu predsednika Vučića.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter