Izvor:
27.12.2018 u 20:41
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Ne znam otkud priča o Vašingtonu, dogovor ni na vidiku!

Ne znam kako je to neko smislio da sporazum Beograda I Prištine bude potpisan u Vašingtonu, ni ko mu je to rekao, ni kada, jer nikakav dogovor nije ni na vidiku, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Nema ni šta da bude da bude potpisano, da budem iskren”, ističe Vučić, podsetivši da već odavno govori da nema ničega na osnovu čega bi trebalo da se temelji optimizam o dogovoru.

– Bio bih radostan kada bih to mogao da ponudim građanima Srbije. Nema šta narodu da ponudim, a nema šta ni da razgovaram sa ljudima koji svaki dan donose nove mere protiv Srbije I Srbija ima je jedini neprijatelj I meta. Kad bude nečega, izaći ću, biću radostan da kažem da se pojavio tračak nade. Za sada od takvih stvari nema ništa – rekao je Vučić.

On takođe kaže da Priština mora da kaže da je spremna na razgovor sa Srbijom, iako tvrde da je Srbija genocidna država, zato što to zemlje Kvinte I neki drugi od njih to očekuju.

– A kad vam kažu da ste genocidna država, vi se pitate kako odmah da im ne kažete – ali vi niste država, jer onda čekate odgovor koji će da dođe preko okeana, iz Brisela I iz nekih drugih svetskih glavnih gradova – ističe Vučić.

Za nas je važno, dodaje on, da čvrsto držimo našu poziciju, da tražimo kompromis, da dobro razumemo šta je realnost na KiM , da se ne busamo, ali da imamo stabilna, jasna I nedvosmislen stav da ćemo štittiti svoj narod, da ne mogu da ih proteraju.

– Mislim da je to najveća garancija srpskom narodu da će opstati – zaključio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter