Izvor: TANJUG
22.02.2024 u 12:34
1

PREDSEDNIK VUČIĆ: U teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas, posle sastanka u Beogradu sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

JERKOVIĆ JE POLUDEO! KAD SMO SAZNALI ŠTA SE DESILO ONDA JE DOŽIVEO NERVNI SLOM! NESTOROVIĆ i PAVIĆ otkrili zašto su napustili POKRET MI!

Vučić je istakao da je na sastanku bilo reči o brojnim temama – od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje, kao i o različitim perspektivama i nalaženju zajedničkih platformi za saradnju i izgradnju partnerstva u brojnim oblastima.

„Dobar sastanak o važnim temama sa predstavnicima AIPAC, jedne od najuticajnijih američkih i globalnih organizacija. U teškim vremenima je potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja“, napisao je Vučić nakon sastanka na instagram stranici
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ: U teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter