Izvor: BSC Happy
16.10.2023 u 16:46
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Molim Srbe s Kosova da izađu na izbore, prihvatam svaku njihovu odluku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pekingu da Srbija želi formiranje Zajednice srpskih opština i sprovođenje Briselskog sporazuma koji je jedini potpisan.

„I najgori razgovor bolji je od toga nego da razgovora nema“, rekao je Vučić novinarima u Pekingu.

Upitan o navodima da vrši pritisak na Srbe na Kosovu da izađu na izbore, Vučić je rekao da je on i prethodni put bio za to da Srbi učestvuju na izborima, ali da su oni bili protiv, a da on podržava sve odluke srpskih predstavnika.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ KINE: „Ugovor sa Pekingom pokazuje koliko se borimo za Srbiju, kupujemo i NAJMODERNIJE VOZOVE“

Vučić je dodao da će podržati svaku odluku kosovskih Srba, čak i kad nije dobra po njih ili sveukupno po Srbiju, jer je potrebno biti uz te ljude i kada je teško i kada je lako.

„Nikada nikoga ne primoravam, niti to mogu da učinim, niti sam ja vlasnik njiihovih života i njihove budućnost. Ja sam rekao da mislim da su promenjene okolnosti, da bi bilo dobro da razmisle i da ih ja molim za to“, rekao je Vučić.

Upitan o izborima u Srbiji i prognozi rezultata, Vučić je rekao: „Utakmica još nije ni počela, tek tamo 1, 2, 3. (novembra) videćemo kad utakmica tek počinje. Videćemo šta narod kaže“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter