Izvor: BSC Happy
31.10.2023 u 12:13
0

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI: Deseta fabrika stiže u Niš, evo o kojoj je moćnoj kompaniji reč (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na svom Instagram profilu i objavio lepe vesti za građane Niša, ali i cele Srbije.

Da Srbija neprestano gradi i da u Srbiji stižu nove investicije, da svoja ulaganja u našu zemlju ostvaruju ili će u bliskoj budućnosti ostvariti  pokazuje i dolazak svetski poznatog brenda Ariston u Niš. Ovu vest saopštio je u obraćanju na instagram nalogu Predsednik Aleksandar Vučić

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI: Deseta fabrika stiže u Niš, evo o kojoj je moćnoj kompaniji reč (VIDEO)

Predsednik je naveo koje us kompanije u Nišu otvorile svoje pogone u protelih 12 godina

„Deseta fabrika stiže u Niš. Reč je o Aristonu, italijanskoj kompaniji sa prihodom od preko 3 milijarde evra na godišnjem nivou. Dobrodošli u Srbiju! napisao je predsednik i dodao.

P.S. 10 fabrika u Nišu:

  1. Johson electric
  2. Aster tekstil
  3. Leoni
  4. Zumtobel
  5. Spintec
  6. Xingyu
  7. Integrated Micro-Eletronics
  8. Yusei
  9. Palfinger
  10. Ariston“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter