Izvor: Tanjug
31.10.2023 u 13:00
0

Fon der Lajen doputovala u Beograd, na aerodromu je dočekao je predsednik Vučić, delegacije stigle u Palatu Srbija

Razgovaraćemo ceo dan i celo veče, i u četiri oka i za večerom, najavio je predsednik uoči današnjeg susreta Ona će se sresti i sa premijerkom Anom Brnabić a kako je najavljeno iz Predsedništva, Vučić i Fon der Lajen imaće najpre tet-a-tet razgovor u Palati Srbija, a zatim i sastanak sa članovima dveju delegacija.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen doputovala je danas u Beograd, a na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO SJAJNE VESTI: Deseta fabrika stiže u Niš, evo o kojoj je moćnoj kompaniji reč (VIDEO)

Ona je u Beograd došla iz Podgorice gde se ranije danas sastala sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, a u okviru četvodnevne posete regionu posetila je prethodno Skoplje i Prištinu

Predsednik Srbije dočekao Ursulu fon der Lajen na beogradskom aerodromu. „Dobro došla, očekuju nas celodnevni razgovori u kojima ću iskazati svaku vrstu zahvalnosti EU na pomoći i podršci koju nam je pružila, u nadi da će Srbija imati snage da ispuni svoje pristupne obaveze i postane deo porodice evropskih naroda“, objavio je predsednik na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije.

13.25 – Predsednik Srbije sastao se sa Fon der Lajen u Palati Srbija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen koja boravi u četvorodnevnoj poseti zemljama Zapadnog Balkana. Vučić i Fon der Lajen prvo će razgovarati na tet-a-tet sastanku, a nakon toga slede razgovori dve delegacije. Predsednica Evropske komisije će se u toku dana, prema najavama, sastati i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter