Izvor: BSC HAPPY
05.04.2023 u 12:41
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SA DELEGACIJOM FRANCUSKOG SENATA: „Zahvalan sam Francuskoj na podršci koju pruža Srbiji na putu evrointegracija“ (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Senata Republike Francuske.

-Sa delegacijom @senat_fr razgovarao sam o svim važnim pitanjima, od situacije u regionu i dijaloga Beograda i Prištine, do jačanja političkog dijaloga i širenja bilateralne i ekonomske saradnje, pogotovo u sferi novih velikih investicija.

VUČIĆ SA DELEGACIJOM ATLANTSKOG SAVETA: Predsednik se zahvalio SAD na odgovornom angažmanu u procesu dijaloga sa Prištinom

-Uloga Francuske u regionu je od izuzetnog značaja, ne samo u tradicionalnom i istorijskom kontekstu, već i u smislu napora da se Zapadnom Balkanu da novi zamah na putu evrointegracija.

-Zahvalan sam na podršci Francuske u naporima koje naša zemlja ulaže u regionalno povezivanje, očuvanje stabilnosti i konstruktivnu saradnju na putu ka #EU- napisao je predsednik na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

sp;

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter