Izvor: bsc happy portal
07.05.2023 u 20:53
1

„OPASNE STVARI SE VALJAJU IZA BREGA“: Predsednik Vučić će u „Ćirilici“ pokazati SPOT koji je inspirisao dečaka ubicu na MASAKR

Široki auditorijum će večeras biti uz Hepi televiziju i predsednika Vučića...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će sutra u emisiji „Ćirilica“ na Happy televiziji da pokaže jedan veoma opasan spot sa Jutjuba za koji se smatra da je bio inspiracija dečaku K.K  da počini stravičan masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

PREDSEDNIK SE OBRATIO NACIJI: Donećemo veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo!

– Da li ste videli koliko ima na društvenim mrežama sadržaja sa milionima pregleda neko ko poziva da treba da budu ubijeni hejteri. I ubica je bio pratilac tog jednog. Da li odmah treba da ga uhapsimo i da ga osudimo na 15 godina zatvora? Ovaj mali je to pratio, pokazaću to -kazao je predsednik.

– Mnogo opasnije stvari se valjaju iza brega. Nije samo pitanje TikToka. Ovo što ćete videti je na Jutjubu. Napravljeno kao igrica, spot. U našoj zemlji urađeno. Ovaj mali dečak je to pratio. Ovaj mali dečak je to pratio. Imamo dokaz, kao da je indigom preslikano to što je napravio. I sad mi da optužimo te dečake da su krivi za to. Da li je bilo to neodgovorno što su uradili? Jeste. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„OPASNE STVARI SE VALJAJU IZA BREGA“: Predsednik Vučić će u „Ćirilici“ pokazati SPOT koji je inspirisao dečaka ubicu na MASAKR”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter