Izvor: Tanjug
09.05.2022 u 07:57
0

Premijerka Ana Brnabić za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji od 90 dana

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je sinoć, povodom predloga o obaveznom služenju vojnog roka u Srbiji od 90 dana, da treba uraditi detaljne analize i da se vidi koliko će sve koštati.

„Treba uraditi analizu troškova, ali moram da kažem da jesam sa služenje vojnog roka, posebno u ovako kompleksnim okolnostima u svetu, za koje ne verujem da će skoro biti vraćene u normalu“, rekla je Brnabić za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je uporedila situaciju sa zemljama EU.

„Mnoge zemlje EU, koje su poznate po svom liberalizmzu, imaju obavezu služenja vojnog roka.

HITNO OBRAĆANJE PRESTOLONASLEDNIKA ALEKSANDRA! U MENI TEČE KARAĐORĐEVA KRV! Zbog reči koje je izgovorio BRUJI Srbija (FOTO)

Neke su ukinule vojni rok, pa vratile, kao Litvanija.

U Finskoj, Švedskoj, Danskoj, Estoniji, Švajcarskoj, Austriji, na Kipru, u Grčkoj, Norveškoj, obavezno je služenje vojnog roka.

Suštinski, to je ulaganje u državnu i nacionalnu bezbednost, a naša politika je uvek da čuvamo mir i bezbednost“, rekla je Brnabić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter