Izvor: TANJUG
11.05.2022 u 10:16
0

„PUTIN NIJE NI HITLER NI STALJIN, ON JE JOŠ OPASNIJI!“ Premijer Poljske upozorio da RUSIJA NEĆE STATI!

Poljski premijer Mateuš Moravjecki ocenio je da je ruski predsednik Vladimir Putin opasniji od Hitlera i Staljina i pozvao da se iskoreni „monstruozna ideologija ruskog tiranina“, prenosi Dejli mejl.

„Putin nije ni Hitler ni Staljin. Nažalost, on je opasniji. Ukoliko ga Evropa ne zaustavi, Putin će odvesti ruske snage dalje u Evropu. Na nama je da odlučimo gde ćemo zaustaviti Rusiju“, poručio je poljski premijer za Telegraf.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima Moravjeckog, Putin ima arsenal oružja koji je „smrtonosniji“ od Hitlerovog i Staljinovog i dodao da on, pored toga, koristi internet za širenje svoje propagande.

„Internet je zaražen milionima lažnih vesti“, rekao je Moravjecki i dodao da svet mora da vidi „deputinizaciju“.

Takođe je rekao da je Putinova ideologija „Ruski mir“ (Ruski svet), kako je rekao, ekvivalent komunizmu i nacizmu 20. veka.

„To je ideologija kojom Rusija opravdava izmišljena prava i privilegije za svoju zemlju“, ocenio je poljski premijer.

Čečeni ZAROBILI Ukrajince u hemijskoj fabrici! Oglasila se DESNA RUKA Kadirova i saopštio da je krenulo ČIŠĆENJE Dombasa

Poručio je da ta ideologija predstavlja pretnju ne samo Ukrajini, već i celoj Evropi, kao i da mora da bude „u potpunosti iskorenjena“.

Moravjecki je takođe optužio Zapad da ignoriše rastuću pretnju zbog koje je Putinu dozvoljeno da, kako je rekao, neguje ideologije koje su slične komunizmu i nacizmu 20. veka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter