Izvor: Tanjug
06.09.2020 u 09:40
0

Šapić:Iskreno ČESTITAM Vučiću!

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapcih čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na vođenju spoljne politike i sporazumu potpisanom u Vašingtonu, odakle su nam, kako kaže, poslednje tri decenije dolazili najveći problemi.

Šapić je  istakao da je svako ko ne vidi kakva nam se prilika ukazuje, kako ekonomska tako i politička, ili je zlonameran ili je potpuni politički laik.

– Više puta sam rekao da je jedna od stvari oko kojih se sa Vučićem u potpunosti slažem, upravo njegovo vođenje spoljne politike. Nakon ovog sporazuma to mogu samo još jednom da potvrdim i da mu iskreno čestitam- rekao je Šapić.

PROČITAJTE JOŠ…

KRIVIČNA PRIJAVA protiv Mila Đukanovića!

Pompeo primio Hotija u Vašingtonu! PODRŽAO nastavak DIJALOGA Beograda i Prištine!

Posle Vašingtona Vučić ima VAŽAN SUSRET u Briselu!

ZAUSTAVILI GA NA ULAZU! Novaku nisu DALI da UĐE na TERENE US OPENA, evo i ZBOG ČEGA! (VIDEO)

On je izrazio uverenje da smo konačno, velikom mudrošću, upornošću, a pre svega znanjem, pokazali i velikim silama da bez Srbije i srpskog naroda, nema ekonomske i političke stabilnosti u ovom delu Evrope i da je vreme ignorisanja Srbije davno iza svih nas.

– Sada je najvažnije da budemo pre svega složni, a zatim i mudri i da poziciju za koju smo se teškom mukom izborili, pametno iskoristimo i konačno postavimo Srbiju na mesto koje nam pripada, a to je apsolutni lider Zapadnog Balkana- naglasio je Šapić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter