Izvor: Tanjug
06.09.2020 u 10:03
0

Mihajlović o POBEDNI SNS-a u Šapcu: Građani su svojim GLASOVIMA poslali JASNU PORUKU!

 Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da su građani Šapca na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu svojim glasovima odbranili izbornu volju iskazanu na lokalnim izborima 21. juna, kada je najviše glasova osvojila Srpska napredna stranka, te da više u tom gradu neće biti građana prvog i drugog reda.

– Nema nikakve nikakve sumnje da građani Šapca žele promene i drugačiju vlast, kao što ne sumnjam ni u njihovu spremnost da, u slučaju da gradonačelnik Nebojša Zelenović pokuša da se novim manipulacijama još malo zadrži na vlasti, brane svoju izbornu volju koliko god puta bude potrebno- kaže Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ…

KRIVIČNA PRIJAVA protiv Mila Đukanovića!

Pompeo primio Hotija u Vašingtonu! PODRŽAO nastavak DIJALOGA Beograda i Prištine!

Posle Vašingtona Vučić ima VAŽAN SUSRET u Briselu!

ZAUSTAVILI GA NA ULAZU! Novaku nisu DALI da UĐE na TERENE US OPENA, evo i ZBOG ČEGA! (VIDEO)

– Ona navodi da su Šapčani svojim glasovima jasno poručili da sve što je bilo loše u tom gradu u prethodnom periodu mora postati deo prošlosti, od deljenja Šapčana na građane prvog i drugog reda, do neasfaltiranih puteva i neuređene komunalne infrastrukture.

– Šabac je grad koji može i mora mnogo da se razvija mnogo brže, a za to mora imati na svom čelu ljude koji će raditi mnogo drugačije od Nebojše Zelenovića i biti zaista posvećeni poboljšanju života svojih sugrađana- kaže Mihajlović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter