Izvor:
13.04.2017 u 18:55
0

SAŠA JANKOVIĆ FORMIRA STRANKU: Evo s kim hoće, a s kim neće da sarađuje

Drugoplasirani na predsedničkim izborima Saša Janković najavio je da će formirati politički pokret, u kome će se naći brojne organizacije i pojedinci koji su ga podržali u predsedničkoj trci.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Dragan%20Sutanovac.jpg?m=1487869899

On je kazao da deo ovog pokreta neće biti i Demokratska stranka (DS), ali i da veruje da će sa ovom strankom nastaviti saradnju kada su isti ciljevi i principi u pitanju. Sa druge strane, mesta za Novu stranku Zorana Živkovića biće u okviru pokreta.

– Nova stranka nam je podršku dala od početka, i ne vidim zašto ne bi bila uz nas i u perspektivi – rekao je Janković.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vuk-jeremic-01.jpg?m=1464632018

Kako je kazao, sa svojim protivkandidatom na predsedničkim izborima Vukom Jeremićem jeste u kontaktu, ali navodi i da nije bilo reči o tome da svoje političke organizacije objedine.

On je još kazao i da ne vidi sebe ne vidi kao gradonačelnika prestonice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter