Izvor: BSC happy portal
17.12.2023 u 12:13
0

PROCES IDE GLATKO: Šef misije ODHIR sutra o „utiscima sa izbora“

Šef Misije Kancelarije za ljudska prava i demokratske institucije (ODIHR) Albert Jonson izjavio je da je do sada posetio dva biračka mesta i da će u toku dana posetiti još jedno u Beogradu i preneo prvi utisak da proces ide glatko i da je dobar odziv, ali da će konačni nalazi biti izneti sutra na konferenciji za novinare.

(UŽIVO) SRBIJA DANAS GLASA: Građani biraju poslanike u dve skupštine, izbori u Beogradu i u još 64 mesta

Misija ODIHR je ovde duže od mesec dana u vidu 30 dugoročnih posmatrača, dok je u Beogradu, kao srž tog tima 11 ljudi, rekao je Jonson medijima, pošto je posetio biračko mesto 26 u opštini Vračar.

Sutra ćemo izneti svoje analize i zaključke i onda se konačni izveštaj može očekivati u naredna dva ili tri meseca, kao i preporuke za izborni proces, objasnio je šef Misije ODIHR.

Jonson je rekao da skoro 350 međunarodnih posmatrača prati izbore, dodajući da su, uz misiju ODIHR, tu još 200 kratkoročnih posmatrača iz Parlamentrane skupštine Saveta Evrope, OEBS i Evropskog parlamenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter