Izvor: BSC Happy
18.04.2024 u 09:26
1

MILENKO JOVANOV O „ŠIZOFRENIJI“ OPOZICIJE: Interesantnija mi je saga o MELINI I HARISU, nego to da li će oni izaći na IZBORE

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Milenko Jovanov - šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini.

Milenko Jovanov je pojasnio kako su izgledali razgovori sa opozicijom o preporukama ODIHR-a

– Mi smo prvi sastanak imali 1. aprila gde je trebalo da razgovaramo o preporukama ODIHR-a. Oni su rekli neće to, žele svoje zahteve. Želeli su da se reši birački spisak, drugi je da se sedne sa RTS-om, ja tražim sa N1, dogovoreno, trreći je bio da se odlože beogradski izbori, što naravno ne može. Neprihvatljiv nam je taj treći predlog i tada Ana Brnabić kaže da li to znači da ne želite da razgovarate o preporukama ODIHR-a? Marinika Tepić kaže „ne“, Lazović kaže „za sada ne“. Oni se ni sami ne slažu – rekao je Jovanov.

Na sastanku u prisustvu ambasadora, opozicija se ponela bez poštovanja

– Imali smo ponovo sastanak kada su bili ambasadori Hil i Žiofre, pokupili su se izašli napolje. Sada žele sve izbore do Nove godine, kada se steknu „uslovi“. Nema tu nikakve logike, to je problem kad vi nemate nikakvu politiku. Oni su tražili beogradske izbore i onda su ih izgubili, pa su tražili hitno ponavljanje, sada ne žele. Đilas je svašta govorio Hilu, ja nisam pristalica ambasadora, ali morate da ga poštujete, on je ambasador Amerike. Pravite štetu zbog koje će ispaštati narod ove zemlje. Interesantija mi je saga između Harisa i Meline, nego to da li će oni izađu na izbore – zaključuje Jovanov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MILENKO JOVANOV O „ŠIZOFRENIJI“ OPOZICIJE: Interesantnija mi je saga o MELINI I HARISU, nego to da li će oni izaći na IZBORE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter