Izvor: HappyBSC
01.09.2022 u 16:15
0

SJAJNA ATMOSFERA NA SAJMU VINA! Predsednik Vučić i lideri Zapadnog Balkana posetili štand Rubina! (VIDEO)

Prvi međunarodni sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ otvoren je danas, a svečanosti su prisustvovali, pored brojnih posetilaca, i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore, Edi Rama, Dimitar Kovačevski i Dritan Abazović.

Generalni direktor kompanije „Rubin“ Zoran Bekrić izjavio je da su lideri Zapadnog Balkana sa štanda Rubina otišli sa fenomenalnim utiscima.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Čuli ste i sami, da ih ja ne prenosim, utisci su fantastični, posebno za ovaj naš drugi segment koji mi proizvodimo, a to je deo žestokih pića i čuveni Rubinov „Vinjak“ koji je poznat u okviru Srbije, a i širom sveta – rekao je Bekrić.

Bekrić je dodao da ovaj sajam može da stane rame uz rame sa svim svetskim sajmovima.

PREDSEDNIK VUČIĆ OTVORIO PRVI MEĐUNARODNI SAJAM VINA: „Imamo čime da se ponosimo! Dođite da probate najbolja vina!“

– Utisci su izvanredni stvarno, Rubin je najveći srpski proizvođač vina i žestokih alkoholnih pića. Prisutan je na svim domaćim sajmovima, bili smo i na mnogim svetskim sajmovima i ovaj sajam može da stane rame uz rame sa svim tim svetskim sajmovima. Mi se nadamo da će ovaj sajam i svi ovi posetioci, a mi smo imali puno profesionalnih posetilaca, sastanaka koje smo već održali sa njima, i koje ćemo održati danas u toku dana i koje ćemo održati i sutra, kao i u naredna dva-tri dana sajma, da donesu nešto dobro, generalno za sve nas proizvođače ovde koji su u Srbiji,  i za sve ostale, jer ako mi proizvodimo i prodajemo našu robu svi ostali idu tim putem – izjavio je Bekrić za TV HAPPY.

Sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ organizovan je pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter