Izvor: happybsc
29.01.2021 u 13:29
0

ŠOK U STUDIJU KOD JOVANE JEREMIĆ Nenad Čanak napustio emisiju, a ovo je razlog! (FOTO)

Najgledanije jutro u Srbiji, voditeljke Jovane Jeremić, ne prestaje da nas iznenađuje.

PROČITAJTE OBAVEZNO

DANAS NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Razmatra se o tri ključna pitanja za Srbiju

RUSKE VAKCINE JUTROS STIGLE U SRBIJU: Isporuka po 20.000 doza prve i druge komponente cepiva

Srbija druga u Evropi po broju vakcinisanih na milion stanovnika

DETALJI UŽASA U DOMU ZA DECU: Maloletnik silovao drugaricu (13) i snimao telefonom!

I ovoga puta gosti su bile eminentne ličnosti iz poitičkog života, pa je tako lider LSV Nenad Čanak bio gost u studiju i komentarisao aktuelna dešavanja.

Šok je usledio kada se u emisiju putem skajpa uključio režiser i književnik Dragoslav Bokan.

– Temu Mike Aleksića neću da komentarišem nek komentariše sud, jer me to ispunjava gnevom, a ovakve ličnosti me podsećaju na još odvratnije stvari rađene devedesetih godina. Hvala, Ja neću u ovome da učestvujem – rekao je Čanak i na Jovanino iznenađenje napustio emisiju.

– Da, patetični odlazak Nenada Čanka, čoveka koji je nažalost vladao ovom zemljom. Te njegove price nisu potkrepljene dokazima. On je živeo kao bubreg u loju u tom istom vremenu u kome sam ja stradao i bio podvrgnut apsolutnoj cenzuri – rekao je Bokan a onda ga je voditeljka prekinula.

Voditeljka i urednica Jovana Jeremić, istakla je da izuzetno ceni Čanka, a potom kao pravi profesionalac nastavila emisiju.

SAZNAJTE I OVO

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

DANAS VERNICI SLAVE ČASNE VERIGE: Veruje se da su okovi kojima je Sveti Petar bio okovan ČUDOTVORNI i da donose izlečenje!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter