Izvor: Kurir.rs
21.08.2022 u 14:37
0

ŠOKANTNE TVRDNJE: „Naše službe upozorile Srbe sa KiM koji se nalaze na spisku za likvidaciju! Priština dovela Čečene i Čerkeze, protivnike Ramzana Kadirova, da eliminišu Srbe na severu Kosmeta!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas tokom obraćanja javnosti da su naše obaveštajne službe upozorile Srbe sa KiM koji se nalaze na spisku za likvidaciju koji je Priština napravila.

– Imamo podatke i da je početkom avgusta na severu Kosmeta boravila grupa Čečena i Čerkeza, povezanih sa protivnicima Ramzana Kadirova, koja je imala dva cilja: angažman i učešće Albanaca u rusko-ukrajinskom sukobu i eliminacija naoružanih Srba na severu Kosmeta – rekao je predsednik.

Vučić je naveo da su došli „mercedesom“ novopazarskih tablica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VUČIĆ POSLAO JASNU PORUKU SRBIMA NA KiM: „Šta god bilo, kako god bilo, izbegličke kolone neće postojati i sačuvaćemo naš narod i od pogrona i pogroma“

– Želimo da vas obavestimo da smo na vreme obavestili lica koje su na spisku za likvidaciju prištinskog režima, koje su i pojedine spoljne službe odobrile, a pojedine strane službe odobrile ćutanjem ili klimanjem glavom – rekao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter