Izvor: TANJUG
26.12.2022 u 16:35
0

SRAMOTAN POTEZ PRIŠTINE U 21. VEKU! Dačić ocenio zabranu ulaska Porfiriju na KiM nedopustivim ponašanjem tamošnje vlasti

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je nedopustivo da se srpskom partijarhu Porfiriju zabranjuje kretanje, ocenjujući da takvo ponašanje vlasti u Prištini pokazuje svu njihovu svirepost i ludost.

ALBANSKI ZULUMĆARI SU DANAS UŠLI U ANALE ISTORIJE! Petković o zabrani ulaska na KiM patrijarhu Porfiriju

– Da li neko u 21. veku može da očekuje da se jednom verskom poglavaru kao što je partijarh SPC zabrani dolazak u bilo koji drugi deo sveta van Srbije ili unutar Srbije – rekao je Dačić za i ukazao da nikome nije palo na pamet da srpskom patrijarhu zabranjuje prolazak ili dolazak gde god išao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naveo da je sramotno ako patrijarh treba da se obraća da dođe na teritoriju dela Srbije koja je pod privremenom upravom Ujedinjenih nacija, i to sa namerom da poseti nekadašnje sedište SPC.

– To se jedino desilo pod teškim uslovima turske okupacije kada su proterali patrijarha sa KiM – rekao je Dačić.

Dačić je podvukao da je takvo ponašanje Prištine nedopustivo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter