Izvor: HAPPY BSC
26.12.2022 u 16:54
0

„DANAS SU VRATA NA MOM DOMU ZA MENE ZAKLJUČANA!“ Patrijarh Porfirije poslao SNAŽNU poruku nakon sramne zabrane Prištine (FOTO)

Patrijarh srpski Porfirije, nakon što ga je policija tzv. Kosova oko 14.30 na prelazu Merdare sprečila da uđe na Kosovo i Metohiju, gde se uputio uprkos jučerašnjem dopisu Prištine da mu nije dozvoljen boravak, poručio je da su danas vrata na njegovovm domu za njega zaključana. 

ALBANSKI ZULUMĆARI SU DANAS UŠLI U ANALE ISTORIJE! Petković o zabrani ulaska na KiM patrijarhu Porfiriju

– Kao Patrijarh, krenuo sam u prvo i najvažnije sedište svoje Crkve. Kao sveštenik, krenuo sam da budem sa svojim narodom uoči najradosnijeg praznika. Kao građanin, krenuo sam u svoju kuću, u svoj dom. Od trenutka kada sam krenuo ovim putem ponavljam: gde god sam bio van Kosova i Metohije, bio sam u tuđini. Jedino sam na Kosovu i Metohiji kod svoje kuće – napisao je patrijarh na svom Instagramu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Danas su vrata na mom domu za mene zaključana i ja se molim Bogu da otključa srca onih koji su ih zatvorili i da ljubav Božića i rođenja Spasitelja dodirne um i savest svih ljudi – poručio je on. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter