Izvor: tanjug
30.08.2022 u 12:01
0

SRBIJA POKAZUJE OZBILJNOST I ČVRSTINU! Vučić: „Ne razmišljamo o promeni politike Srbije u vezi uvođenja sankcija Rusiji“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da u ovom trenutku uopšte ne razmišljamo o promeni politike Srbije u vezi uvođenja sankcija Rusiji i istakao da bi, ako bi napisao sve pritiske kojima je bio, s tim u vezi izložen u proteklih šest meseci, to bilo obima Marksovog „Kapitala“.

VUČIĆ: Srbija je na strani međunarodnog prava! Naša jedina politika može biti poštovanje UN i Povelje UN!

Vučić je, na pitanje kako će se država u narednom periodu ponašati, s obzirom na velikepritiske da se uvedu sankcije Rusiji,odgovorio da se Srbija izjasnila o tome pre skoro 190 dana na odnovu odluka Saveta za nacionalnu bezebdnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Neki su rekli trajaće to svega dan i po, tri dana, mesec dana, a evo traje više od šest meseci. Time država Srbija pokazuje ozbiljnost i čvrstinu i da imamo svoja uverenja koja ne moraju da budu u saglasnosti sa onima koji misle da mogu da imaju neposredni i svaki uticaj na vođenje politike u Srbiji – poručio je on.

Vučić je naglasio da uopšte u ovom trenutku ne razmišljamo o promeni naše politike.

– Mislim da se pokazalo pametnim koju politiku vodimo bez ozbira na sve teškoće i pritiske. Neko bi rekao da bi mogao da se snimi petparački film ako bi se napisalo kada bih ispričao šta smo sve prošli od pritisaka u vezi sankcija. To bi bilo obima Marksovog „Kapitala“ – istakao je on.

Vučić je rekao da ga čekaju važni sastanci u vezi energije, a to je sve povezano sa finasijama i svim drugim.

Rekao je da je spreman da provede novinare kroz predsedništvo da vide na njegovom spratu da je sva svetla pogasio, pa i, kako kaže, frižiderče u kojem drži „Kolu zero“ i vodu , i da je to njegov doprinos štednji koliko može.

Ukazao je da nisu normalne cene na tržištu energije.

– Pogledajte samo šta je Crna Gora najavlila koliko će da s zadužuje i po kojim kamatama. Bukvalno neizdrživo – konstatovao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter