Izvor: Sputnjik
27.08.2023 u 12:39
11

SRBIJA U BRIKS-U: „URADITE ovo i ULAZITE“ – Evo šta se traži od BEOGRADA!

Prijemom novih šest zemalja BRIKS značajno jača što je jasan znak da i Srbija što pre treba da razmisli o podnošenju zahteva za članstvo u tom bloku, smatra analitičar Branko Pavlović, koji veruje da ni evropski put naše zemlje ne može biti prepreka za to.

Naprotiv, ističe on, treba da budemo avangarda u EU, da im pokažemo put kojim treba ići.
Ukoliko poželimo da i mi da budemo deo BRIKS, lako ćemo naći zajednički jezik s Rusima, Kinezima, Indusima, poručuje Pavlović komentarišući istorijski samit BRIKS održan u Johanesburgu na kome je upućen poziv da se bloku koji čine Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika pridruže još i Argentina, Egipat, Iran, Etiopija, Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati.
Pavlović takođe ocenjuje da je za Srbiju veliki plus nasleđe nesvrstanih odakle crpe ogroman politički kapital i u državama koje već jesu u BRIKS, a i u onima koje su zainteresovane za članstvo.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

11 thoughts on “SRBIJA U BRIKS-U: „URADITE ovo i ULAZITE“ – Evo šta se traži od BEOGRADA!”

  1. Da udjemo, nego sta nego da udjemo a i neke Evropske drzave bi mogle konacno da malo poslusaju nase iz Srbije i od kada sam pricala sta treba da radi Nemacka , samo da su nas poslusali deseti deo oni bi sada bili na konju , ali slusali su nekog drugog , dadoh Merkelovoj jos i odlican recept za Mostarski kolač u Politici , usput sa savetima sta treba da radi sa Rusijom , ali ona kao da joj je neko mozak oduzeo , pa sve to bi svako lako mogao da shvati.
    Kada sam kod recepta , danas sam pravila dzem od sljiva, rekla sam onomad da kada 1,5 kg sljiva poredjate u pleh od sporeta , naravno prepolovljene sljive sa izbacenom košpicom poredjane jedna do druge , prosli put sma rekla da polutke unutrasnji deo šljive treba da bude na dole okrenut , e pa ne, greska je , unutrasnji deo treba d abude na gore okrenut , posuti sljive sa 5 do 6 kašika šećera , može malo ruma, i malo cimeta ko voli, rerna se ukljuci na 180 stepeni i u zagrejanu se stavi pleh ostavi oko 40 minuta i dzem je gotov, od ove količine ispadne jedna tegla od meda i jedna manja, ja ga pasterizujem nakon zatvaranja tegli , onaj sistem čačača , dva okreta poklopca unazad i jedan čvrsto iz sve snage unapred oko pola sata da struji voda oko njih u loncu , tegle su u loncu poistavljene na dascice , ne vaditi tegle iz lonca nakon iskljucivanja ringle dok se sve ne ohladi .
    Neka se seti Merkelova recepta za Mostarski kolač, još nije kasno .

    2
    2
    Odgovori
  2. Nastavak . Sto se tice Prigožina pa i da je iscenirao zaslužio je jedan duži odmor , a meni bi bilo veoma drago da je to istina , i to ne samo on vec svi iz aviona , svi su se zamorili , kao da je lako ratovati . Prigožin je jedan pošteni borac , zaveo je red u svojoj Vagner grupi . Mada nesto mislim ni da ona pobuna nije bila stvarna , obicno Amerikanci rade nesto gde imaju tri dobitka na jednoj ucinjenoj stvari a Putin je sa Prigožinom, onomad imao najmanje sedam dobitaka .
    Sto se tice pobune protiv vojnih lica , cinjenica je da mnoga vojna lica uopste ne razumeju placenike.

    2
    0
    Odgovori
  3. Naravno da treba ali zbog moguće blokade Srbije jer smo okruženi sa nacistima Nato mora da sačekamo da se Rusija primakne Srbiji ako bude mogla

    6
    1
    Odgovori
  4. Ne zna se ko je lepsi na slici , samo sta ako dodje neko ko ne razmislja kao sada aktuelni politicari i predsednici , nesto treba BRISK DA URADI I SA OBOJENIM REVOLUCIJAMA , nekako da izglasaju nekakave kazne za pokusaj tako necega , jer je to navodjenje namerno i smisljeno na propast te drzave a za interese pojedinaca i ovih koji sprovode obojene revolucije .
    Koliko iam posla BRIKS da uradi, to je sve kriminal do kriminala cime moraju da se bave da bi ga kriminalne države sa svojim pojedincima predupredili .

    2
    1
    Odgovori
  5. Srbija je sa avih strana opkoljena neprijateljima i zato bih morala sto hitnije da udje u Brix.Jedini i pravi prijatelji su nasi komsije Madjari. Nemojte gubiti vreme i cekati na EU. Od toga nema nista nego samo puste lazi. Poz.od Suzi

    0
    0
    Odgovori
  6. Odakle normalnom čoveku ideja da će eu ikada primiti Srbiju u savez,druga stvar je što nas svrstavaju u zapadni balkan ,što uopšte geografsko nismo,možda su nas zamenili sa nekim drugim pa nas zato toliko mrze i zlo stavljaju. Mada ih ni ja ne volim,zgadili su mi se pederi,nacisti,lažovi duplak i banovine, šta nama treba takva ekipa kojoj nepoželjnih ništa verodati jer za njih ne važe nikakva pravila dogovoti potpisi zakoni…..banda !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter