Izvor: tanjug
03.06.2020 u 17:09
0

TAČI POZIVA KURTIJA: Što pre predati vlast!

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači zatražio je danas od opozvnog predsednika prištinske vlade Aljbina Kurtija da što je pre moguće preda dužnost izabranom premijeru Avdulahu Hotiju.

Tači je, na konferenciji za novinare nakon izbora nove vlade rekao da Kurti treba da napusti “uzurpiranu” funkciju i što pre oslobodi kabinet za novog premijera.

PROČITAJTE I OVO

Predsednik Srbije u obilasku radova na izgradnji puta na Pešteru poručio: Gradićemo još puteva, sve će vam biti blizu! (VIDEO)

IZGLASANA NOVA VLADA U PRIŠTINI: Hoti novi premijer tzv. Kosova!

I TO SMO DOČEKALI! DR KON obelodanio: Vreme je da se UKINU uvedene mere!

Od 1. jula SKUPLJE GORIVO:Počinju da važe nove uvećane akcize na gorivo!

VUČIĆ ODGOVORIO NA ZVIŽDUKE U NOVOM PAZARU! Evo šta im je poručio!

Zatražio je od Kurtija da pritom ne izaziva probleme i upozorio ga da blokiranje rada nove vlade nije na čast ni Kurtiju, ni njegovoj stranci, Kosovu ni demokratiji.

Konstatovao je da je od vitalng značaja to što je, kako je rekao, “Kurtijev zločinački poduhvat preko legitimnih institucija dobio direktan i adekvatan odgovor i da je sada vreme da ide kući”, prenela je prištinska Koha.

Tači je konferenciju za novinare održao u zgradi parlamenta, kada je nekoliko demonstranata protiv Hotijeve vlade pokušalo da uđe u taj objekat, ali su u tome sprečeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter