Izvor:
12.03.2019 u 13:31
0

TAJANI: Evropska unija neće vise davati ustupke Britaniji!

Predsednik evropskog parlamenta Antonio Tajani izjavio je danas da Evropska unija neće vise davati ustupke Britaniji nakon što britanski državni tužilac Džefri Koks nije uspeo da fundamentalno izmeni svoj pravni savet o revidiranom sporazumu premijerke Tereze Mej.

Tajani je rekao da su problemi koje je pokrenuo državni tužilac "unutrašnji problem Velike Britanije" i da to neće navesti EU da ponovo razmotri sporazum o Bregzitu, preneo je AP.

Vrlo smo jasni. Nemoguće je promeniti našu poziciju – rekao je Tajani nakon što je čuo prigovore.

Mej se nadala da će ustupci koje je dobila od EU juče biti dovoljni da navedu državnog tužioca Džefrija Koksa da promeni svoj savet kako bi zemlja mogla da bude neograničeno u carinskoj uniji sa EU nakon Bregzita.

Izvor: Tanjug
Foto: Antonio Tajani/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter