Izvor: Tanjug
07.06.2022 u 21:58
0

TERETNI VOZ KRENUO IZ ZAPOROŽJA NA KRIM U bliskoj budućnosti, ove isporuke će biti povećane stotine puta!

Iz dela Zaporoške oblasti na jugu Ukrajine koji kontroliše Rusija na Krim je poslat prvi teretni voz sa žitom, saopštio je načelnik vojno-civilne administracije Zaporoške oblasti Jevgenij Balicki.

Prema njegovim rečima, iz Melitopolja je krenulo 11 vagona sa žitom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U bliskoj budućnosti, ove isporuke će biti povećane stotine puta. Naravno, naši poljoprivrednici će dobiti novac koji će im biti veoma relevantan da bi mogli da poseju sledeću kulturu“, rekao je Balicki, prenosi Interfaks.

Prethodno je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu saopštio da je vraćena mogućnost kretanja vozova na šest železničkih deonica između Rusije, Donbasa, Ukrajine i Krima ukupne dužine 1.200 km i da je roba počela da se isporučuje u Marijupolj, Berđansk i Herson.

UN DEMANTOVALA ZAPADNE MEDIJE Nema dokaza da Rusija izvozi ukrajinsko žito!

Železnički saobraćaj između Krima i ukrajinskih regiona prekinut je krajem 2014.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter