Izvor: Happy BSC
07.06.2022 u 21:30
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA Srbija mora da radi i gradi, da gleda u sebe, razmišlja o svom razvoju, a ne da čeka!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima preko društvene mreže Instagram i tom prilikom poručio da Srbija mora da radi i razmišlja o svom razvoju i napretku, a ne da čeka.

„Srbija mora da radi, ne da čeka, već da radi i gradi, da gleda u sebe, razmišlja o svom razvoju, o svojim ljudima, napretku, svemu što možemo da učinimo za građane“, napisao je Vučić u svojoj objavi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Vučić trenutno boravi u Ohridu na dvodnevnom samitu regionalne inicijative Otvoreni Balkan.

VUČIĆ U OHRIDU SA NOVIM PREDLOZIMA Predsednik Srbije najavio mogućnost saradnje „Otvorenog Balkana“ tokom zime što se tiče hrane, bilansiranja električne energije, oko gasa…

Na samitu bi trebalo da bude potpisano više sporazuma i memoranduma o saradnji u oblasti visokog obrazovanja, turizma, kulture i poreskih službi.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter