Izvor: HappyBSC
12.05.2020 u 04:48
0

UDAR NA MARIĆA! Ristić: Kod tebe gostuju samo pripadnici tajnih službi i organizacija

Dosta je bilo korone, ajmo malo o poltici, što se ovi tvoji srpski nacionalnosti slažu sa ustašama, fašistima, što se slažu sa ultradesničarima…

Prekinio je u „Ćirilici“ priče o koroni reditelj Ljubiša Ristić i nastavio:

– Odjednom sada svi pljuju Jugoslaviju, sede po stepeništima. Svi žele da budu poslanici. Ovo je zemlja u kojoj se nešto događa pozitivno, pada nezaposlenost, ma ko to ima razlog da se slaže sa ustašama, da priča protiv Jugoslavije. Kad god je Prvi maj ja samo čekam ko će da izađe kod Milomira Marića na TV i da pljuje po Titu, Miloševiću. Prošlo je 20 godina, dosta je bre toga. Ne gejts, nego tajne službe i organizacije to organizuju, svi koji dolaze kod Marića su članovi tajnih službi, dve trećine njih!

– Ti si Ljubiša tražio da se ukinu tajne službe u Srbiji. Onda bi nastala pustinja u Srbiji, niko se ničim ne bi bavio! – naveo je domaćin Milomir Marić.

– Bokan je bio u Državnoj bezbednosti, i Drašković, i Tijanić. Svi su oni iz državne bezbednosti! I čeda jovanović! Dosta je toga! Ja 20 godina ne mogu da režiram u Beogradu – dodao je Ristić.

– Ne daju ti julovci čiji si predsednik bio. Oni su sad na svakom koraku – zaključuje Marić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter