Izvor: Tanjug
07.07.2022 u 21:50
0

VAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA Aleksandar Vučić najavio značajno povećanje penzija i više ulaganja u politiku nataliteta! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi video na Instagramu uz poruku „Briga o našem narodu je naš prioritet“.

„Mi ćemo gledati da već od novembra, zaključno sa januarom, povećanje penzija bude ukupno preko 19 odsto, to nije nešto što ćete da dobijete jednokratno, to je nešto što ćete da dobijete za stalno“, jedna je od poruka predsednika Vučića u videu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić je uputio i poruku svim građanima Srbije koji žele da se ostvare u ulozi roditelja, navodeći da će biti više ulaganja u politiku nataliteta, više novca za novorođenu decu, potrebe majki i porodilja.

PREMIJERKA FRANCUSKE PISALA ANI BRNABIĆ Predsednici Vlade Srbije stigla poruka zahvalnosti: „Odnosi Srbije i Francuske su na visokom nivou!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter