Izvor: TANJUG
31.05.2022 u 11:43
0

VELIKI DAN ZA SRBIJU, VUČIĆ VODI POLITIKU MIRA! Izjava Željke Cvijanović povodom polaganja zakletve predsednika Srbije

 Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, koja je prisustvovala svečanosti polaganja zakletve predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavila je za Tanjug da je danas veliki dan za sve građane naše zemlje i poručila da je Republika Srpska uvek ponosna kada se „dobre stvari dešavaju u Srbiji“.

-Jedna od osnovnih stvari politike predsednika Vučića, ali isto tako politike Republike Srpske i institucija obe zemlje je upravo mir i stabilnost cele regije, znajući da smo suočeni sa velikim problemima, koje nismo mi izazvali mi, već neko drugi, a mi, nažalost, moramo da živimo sa tim posledicama i da vodimo računa na koji način ćemo izaći iz cele ove krize- rekla je Cvijanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Smatra da Srbija može brzo da odradi svoj deo posla kada je u pitanju izbor institucija, odnosno da se kreće napred i ima jasno izdefinisane ciljeve koji su razvojno najprepoznatljiviji u celoj našoj regiji.

Istakla je da je za Republiku Srpsku od velikog značaja podrška i oslonac koju njenoj zemlji pruža Srbija.

-Ono što je važno za Republiku Srpsku to je da je Srbija uvek negde bila posebno veliki oslonac za Srpsku i da se to manifestovalo na način da kreiramo zajedničke projekte koji su od strateškog značaja i da želimo da ih realizujemo, a isto tako da imamo mnogo primera intervencija od strane istitucija Srbije prema lokalnim zajednicama Republike Srpske- rekla je Cvijanović.

Ocenila je da je odnos Srbije i Srpske u funkciji mira i stabilnosti i da dve zemlje teže da napreduju kako ekonomski, tako i politički, gradeći prijateljstva u čitavom regionu.

Cvijanović smatra da su prioriteti politike i predsednik Vučića, i predsednik Dodika negovanje prijateljskih odnosa ne samo između sebe već i sa ostalim zemljama na Balkanu.

-Želimo da imamo bolje razumevanje i da ni jedna politička stvar ne bude prepreka našem ekonomskom razvoju ili našem integrisanijem regionalnom, infrastrukturnom i svakom drugom zajedničkom razvoju- kazala je predsednica RS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter