Izvor:
01.12.2016 u 15:20
0

VELIKO PRIZNANJE: Grujičić na molitvenom doručku kod Trampa!

Novi načelnik srebreničke opštine Mladen Grujičić dobio je poziv da prisustvuje 65. molitvenom doručku kod novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa.

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizuju Kongres i predsednik SAD svakog prvog četvrtka u februaru i naredni je na programu 2. februara 2017. godine.

Grujičić je rekao banjalučkim medijima da je pre nekoliko dana dobio poziv da prisustvuje molitvenom doručku i da mu je čast što je pozvan na taj događaj.

– Nadam se da će to biti prilika za ostvarivanje kontakata sa nekim značajnim ličnostima i pokušaću da ostvarim nešto korisno za građane Srebrenice – rekao je Grujičić.

Ovom prestižnom događaju u američkoj prestonici svake godine prisustvuje oko 3.000 zvanica, iz skoro svih zemalja sveta.

Tanjug
Foto: Glas Srpske

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter