Izvor: BSC Happy
28.02.2024 u 09:31
0

VLADIMIR ORLIĆ ZA HAPPY TV: Izveštaj ODIHR-A je hladan tuš za opoziciju! Sve gluposti koje su navodili pale su u vodu!

Izveštaj ODIHR-a šokirao je tajkunske medije i razotkrio da su upravo oni vodili, po Gebelsovom modelu, prljavu kampanju protiv liste "Srbija ne sme da stane" i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na ovu temu, u najgledanijem jutru u Srbiji, razgovaramo sa Vladimirom Orlićem - potpedsednikom Srpske napredne stranke.

Vladimir Orlić je napomenuo da je sramotno bilo držanje opozicije, koja je zakletvu za narodne poslanike držala pred kamerama tajkunskih televizija

– Znate ko su ljudi koji polažu zakletvu na sednici, a ko su ovi koji to rade pred kamerama N1. Njima, ovim drugima, mislim na ovu tajkunsku listu – njima je važno da se zaklinju svojim svetinjama. Zato su oni svoju zakletvu položili pred kamerama Šolakovih medija. To je bruka od nepoštovanja naroda. Neko glasao za vas, tražili ste podršku, umesto u sali Narodne skupštine, pred kamerama N1 i Nove S da se zaklinjete. Okrenuli leđa, nacrtali se ispred kamera i pročitali zakletve. Onda, videli ste, ko se trudio da bude prvi – otrčali su DSS, Miloš Jovanović, Mihailović POKS, prvo da oni budu pred Šolakovim kamerama. Bore se za Violinu ljubav i nadmeću se međusobno- istakao je Orlić.

Orlić kaže da je dugo očekivan izveštaj ODIHRA-a za opoziciju „hladan tuš“

– Kakvo im je ponašanje… oni su tom pričom o navodnim izbornim nepravilnostima uspeli da dosade sami sebi, svojim biračima, svima je već preko glave toga. Ne vide više ni svrhu takvog ponašanja. Nemaju pojma ni šta hoće i samima im je muka da pričaju nešto što poente nema. Imali smo najbolje organizivane, najtransparentnije izbore – po svim parametrima. Svela im se priča „e videćete vi kada dođe izveštaj OEBSA, ODIHRA-a“. Kada se to desilo bude hladan, leden tuš – sve gluposti o kojima su pričali padaju u vodu – rekao je Orlić.

On je napomenuo da u izveštaju ODIHR-a jasno stoji ko je u stvari kršio medijske slobode u Srbiji 

– Izveštaj potvrđuje naše reči. Taj izveštaj može da se pročita na srpskom. Odlično! Izbori su organizovani uz sva moguća prava. Da li su njihove tvrdnje da su izbori tako održani – jer to piše u izveštaju? Da, svako to može da pročita. Da li su njihove reči da je bio najbolje organizovan postupak? Pazi šta želiš, jer može da ti se ostvari. Hteli da uđu u izveštaj, ispunjeno im je. N1 i Nova S samo govore o Vučiću – prvi dan su počeli izbornu kampanju, pustili su Gebelsovski propagandi uredak – film o Vučiću. Da ono uradite što su oni, protiv njegove majke, oca, brata… Nije moglo to da ostane neprimećeno. 80 posto ukupnog programa protiv Vučića – najnegativniju moguću kampanju su vodili, protiv izborne liste koju predstavlja. Vi ste primer nezavisnog novinarstva? To nije uprkos svemu uspelo da prevari narod – istakao je Orlić.

Ni njihovi birači ih više neće…

– Da su šokirani, jesu, odete samo na njihove portale samo da pročitate šta njihova publika o njima piše. Nije ono što ste nam obećali, što smo se nadali. Da li će neko da se prenemaže posle i da kažu kako su pobedili u izveštaju, kao što kažu da su „pobedili“ na izborima. Đilas ne zna šta će sad? Da peva opet „živela Rusija“? Sada su našli da se prenemažu, jadan on siromah, ima sve zahvaljujući zloupotrebama položaja. To što su oni uradili, niko nikad uradio nije. Da traže sankcije protiv svog naroda i svoje zemlje. Pisali su pisma nakon Banjske, drvlje i kamenje na Vučića. Imate izjavu Ponoša, koji kaže da traže finansijske mere, da na taj način bude režim kažnjen. Neće biti kažnjen režim, nego građani Srbije. Zato će ih narod kazniti, na sledećim izborima gube sa još većom razlikom – zaključio je Orlić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter