Izvor: Happy BSC
28.02.2024 u 08:23
1

DANAS VAŽNO OBRAĆANJE: Premijerka Brnabić govori povodom izveštaja ODIHR o izborima

Brnabić će održati konferenciju za medije u 10 časova

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obratiće se danas javnosti povodom izveštaja Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) o izborima održanim u decembru u Srbiji.

Brnabić će održati konferenciju za medije u 10 časova, najavila je kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DANAS VAŽNO OBRAĆANJE: Premijerka Brnabić govori povodom izveštaja ODIHR o izborima”

  1. Niti je Sloba izgubio onomad Izbore a nije ni Vučić , dosta je i ovo što je dobila opozicija, Trebali bi umesto što se bune da rade konstruktivne stvari , da pripomognu ako mogu ali oni samo odmažu, odmažu poziciji ali nisu svesni da odmažu i sebi , narod gleda , treba da zapamti ova pozicija sadašnja jer oni to nisu njima radili dok je sadašnja opozicija bila nekada na vlasti , niko im se nije bunio ni za šta iako je bilo mnogo stvari za šta se trebalo pobuniti , pa kada dodju , sadašnja opozicija ikada na vlast , da se pobune i da im ne daju mira da rade ni jedan minut , isto kao što ovi sada rade , em imamo neprijatelje spolja još treba da ih imamo iznutra a sve bi moglo biti idealno samo da se želi , ko ne želi, opozicija .
    Jedino za šta su 100 odsto u pravu je vadjenje litijuma sa Blek rokom , nikom sličnom ne smemo ništa slično da dozvolimo , oni okupiraju države i ne samo što okupiraju već i zagadjuju .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter