Izvor: Tanjug
18.09.2021 u 13:02
0

VUČIĆ IZJAVIO: Erdogan podržava dijalog Beograda i Prištine

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan podržava dijalog Beograda i Prištine i veruje da je važno da se dođe do kompromisnog rešenja, preneo je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon razgovora sa šefom turske države u Istanbulu.

Na pitanje da li je na sastanku bilo reči o odnosu Beograda i Prištine, Vučić je novinarima rekao da su govorili i o tome, kao i o celom regionu.

PROČITAJTE JOŠ: OSMANI OPET PROVOCIRA: Otvoreni Balkan koristi samo Srbiji

“Važno je da predsednik Turske podržava dijalog i veruje da je važno da se dođe do kompromisnog rešenja”, rekao je Vučić,

Upitan na kojim su se temama najduže zadržali, Vučić je rekao da ima mnogo zajedničkih ekonomskih tema, ali da su govorili o politiciji i situaciji u regionu.

PROČITAJTE JOŠ: VULIN: Predsednik Vučić je izložen lažima i uvredama u hrvatskim medijima

“Kada s nekim razgovarate više od dva sata, jasno je da ste sve teme pokrili. Ja sam zadovoljan, svaki razgovor sa Erdoganom je uvek koristan. Turska je velika zemlja, 10 puta veća o nas…”, rekao je Vučić.

Dodao je da je sa turskim predsednikom razgovarao i o nekim stvarima koje ne može da podeli sa javnosti, ali koje su, kaže, važne za našu zemlju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter