Izvor: TANJUG
17.11.2022 u 10:59
0

VUČIĆ RAZGOVARAO SA LABORINJUOM: U Angoli pomno prate situaciju u našem regionu i uvek će podržavati Srbiju po pitanju KiM!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Angole Euženijem Sezarom Laborinjuom i istakao da je Srbija posebno zahvalna toj zemlji na principijelnom stavu i doslednoj podršci stavovima Srbije o Kosovu i Metohiji.

– Srbija ostaje posvećena negovanju dobrih odnosa sa prijateljskim zemljama, koje smo tokom istorije dugo gradili kroz međusobno uvažavanje i razumevanje i u najtežim vremenima – istakao je Vučić, saopštila je pres služba predsednika.

VUČIĆ SA LABORINJUOM: „Srbija posvećena negovanju dobrih odnosa sa prijateljskim zemljama“ (FOTO)

Ministar Laborinjuo je rekao da u Angoli pomno prate situaciju u našem regionu i preneo da će uvek podržavati Srbiju po pitanju KiM.

Laborinjuo je Vučiću preneo pozdrave i uručio poruku predsednika Lourensa, sa željom da odnosi dveju zemalja dobiju novi impuls.

Uzvrativši pozdrave, Vučić je izrazio nadu da će predsednik Lourenso uskoro posetiti Srbiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posebna tema razgovora bile su aktivnosti u okviru obeležavanja 100. godišnjice rođenja prvog predsednika Angole Agostina Neta, koji je u Srbiji poštovan kao istorijska ličnost koja simbolizuje duh borbe za slobodu i nezavisnost, vrednosti koje predstavljaju temelj i naše zemlje.

Sagovornici su se saglasili da postoji obostrani interes za unapređenje nedovoljno razvijene ekonomske saradnje, kao i drugih vidova saradnje.

Predsednik je poručio da ga posebno raduje što je, u okviru posvećenosti Srbije daljem jačanju saradnje u oblasti prosvete, u toku prijavljivanje studenata iz Angole za projekat „Svet u Srbiji 2022/23“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter