Izvor: Tanjug
30.08.2022 u 11:14
0

VUČIĆ: Srbija je na strani međunarodnog prava! Naša jedina politika može biti poštovanje UN i Povelje UN!

Srbija je na strani međunarodnog prava u svim slučajevima međunarodnih sporenja, jer naša jedina politika može biti poštovanje UN i Povelje UN, naglasio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, odgovarajući na konstataciju da je šef kubanske diplomatije Bruno Eduardo Rodriges Pariljo rekao da je Kuba uvek na strani pravde, i pitanje koliko su zemlje koje podržavaju nezavisnost Kosova na strani pravde, kazao da je za nas važno da imamo dobro razumevanje sa Havanom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ministar Pariljo je jedan od najuglednijih i poštovanijih diplomata u karipskom i latinoameričkom savezu“, podsetio je on.

VUČIĆ DODELIO ODLIKOVANJE MINISTRU SPOLJNIH POSLOVA KUBE: „Ovo nije lično priznanje, već i narodu i vladi Kube“ (FOTO)

Vučić je ukazao da je kubanski ministar, pošto je njihova flota aviona u teškom stanju, jer su uglavnom ruske letelice, koje su zaustavljene sankcijama, putovao iz Havane do Madrida, iz Madrida do Rima i Rima do Beograda samo da bi razgovarao sa srpskim vlastima.

„Oni su svakako na strani međunarodnog prava. Ali svako ima svoju pravdu i teško ćete je objektivizotvati u međunarodnim odnosima. Ono što možete objektivizovati jeste da li ste na strani Povelje UN, rezolucija koje su donosile UN. Kuba jeste podržavajući integritet Srbije, KiM kao deo Srbije, kao i Srbija koja je na strani međunarodnog prava u svim slučajevima međunarodnih sporenja, jer naša jedina politika može biti poštovanje UN i Povelje UN“, istako je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter