Izvor: HAPPY BSC
19.10.2022 u 11:08
0

VULIN SA GORODOVIM U NJU DELHIJU: Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i pored velikih pritisaka!

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin, u okviru zasedanja Generalne skupštine Interpola u Nju Delhiju, razgovarao je sa zamenikom glavnog tužioca Ruske Federacije Pjotrom Gorodovim.

Srpski i ruski šef delegacije razgovarali su o nastavku saradnje u oblasti unutrašnjih poslova, kao i o bliskoj koordinaciji i uzajamnoj podršci u okviru Interpola.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se Ruskoj Federaciji na podršci i poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i nepriznavanju lažne države Kosovo, kao i na sprečavanju prijema takozvanog Kosova u Interpol.

VULIN NA ZASEDANJU U NJU DELHIJU: Mudra politika Aleksandra Vučića još jednom je odnela pobedu, lažna država Kosovo ni ovog puta nije se prijavila za članstvo u Interpol!

U razgovoru sa ruskim sagovornikom ministar Vulin je istakao da Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić vodi samostalnu i nezavisnu politiku i da sama bira svoje prijatelje, te da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i pored velikih pritisaka.

Sagovornici su istakli da je saradnja Srbije i Rusije na visokom nivou i da tome doprinose i dobri lični odnosi predsednika Vučića i predsednika Putina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dva šefa delegacija su se saglasili da postoji prostor za dalje unapređenje i razvijanje saradnje u borbi protiv svih vidova kriminala, kao i da je potrebno očuvati integritet i profesionalni karakter Interpola usled svih političkih pritisaka koji se vrše na ovu policijsku organizaciju.

Šef ruske delegacije Pjotr Gorodov je ponovio da će Ruska Federacija nastaviti da pruža podršku Srbiji u međunarodnoj areni, odnosno u svim međunarodnim organizacijama, a posebno u okviru Interpola.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter